Docenten

Marjolein de Leur
Eigenaar en docent Peuterdans, Kleuterdans, Fusionjazz en Streetdance

Mijn naam is Marjolein en in 2013 heb ik dansschool Marjolein danst! opgezet. Eigenlijk dans ik al mijn hele leven en vanaf mijn zesde jaar kreeg ik les van Magda Samson in Bilthoven. Van Magda heb ik veel geleerd, niet alleen over dansen, maar ook over het doceren van danslessen. Op de middelbare school en tijdens mijn studietijd heb ik altijd veel gedanst. Zo heb ik cursussen gevolgd op de dansacademie ArtEZ in Arnhem en deed ik altijd mee met verschillende dansprojecten. Door mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik veel op het podium gestaan, heb ik stages gelopen bij dansdocenten en theaterproductiebureaus en deed ik mee met verschillende voorstellingen. Door deze opleiding heb ik veel vaardigheden onder de knie gekregen, die ik gebruik in de lessen, zoals creativiteit, organiseren van projecten en het begeleiden van de groepen. Omdat ik mijn droom van een eigen dansschool in vervulling wilde laten gaan, ben ik in 2013 Marjolein danst! begonnen.

Larissa Vulperhorst
Docent Streetdance

Mijn naam is Larissa Vulperhorst. Al van kleins af aan vind ik het geweldig om te acteren, te zingen én te dansen! Ik heb 12 jaar bij een hele fijne dansschool gedanst in mijn woonplaats en daarna ben ik gaan studeren aan de Song & Dance Academie voor Musical Performer. Daar heb ik veel verschillende dansstijlen, technieken en een heleboel kneepjes van het vak geleerd en ben ik (dans)les gaan geven op verschillende locatie’s. En nu ga ik ook streetdance geven bij Marjolein danst! Ik heb super veel zin om de leerlingen toffe choreografieën en technieken te leren, en vooral heel veel plezier te hebben met elkaar!

Hanna van der Gaag
Docent Streetdance Kids, Fusionjazz Kids, Junior en Teen 

Als ik een lekkere beat hoor dan kan ik niet stil zitten, waar ik ook ben; in de dansstudio, in een café, met muziek in mijn oren als ik loop naar de supermarkt of als ik sta te wachten op de bushalte. Het maakt me dus niet uit waar en scheelt me niets wie me ziet dansen, ogen dicht en even in jouw moment de muziek beleven. De wereld staat stil en mijn lichaam reageert op wat ik hoor! Oké, ik zal me even voorstellen; Ik ben Hanna, 27 jaar en dans al vanaf mijn derde. Ondanks dat het met de paplepel is in gegoten, is het mijn passie en heb ik gekozen om de Dansacademie Lucia Marthas te volgen omdat ik echt niet zonder zou kunnen. Wauw en wat tof dat ik mag werken met mijn passie. Dansen kan iedereen en dat is juist super leuk, maar daarom wil ik jullie in mijn lessen juist datgene leren wat nog niet iedereen kan. Ik kijk naar wie ik voor me heb staan, wat vinden jullie leuk, wat kan ik bieden en wat wil ik jullie meegeven. Jullie zijn mijn inspiratie! Aan de hand van de muziek die ik kies en recente videoclips kijk, kan ik elke keer weer nieuwe choreografieën bedenken. Zo leuk om een band op te bouwen naast dat ik iemand zie groeien in het dansen.