Docenten

Marjolein de Leur
Eigenaar en docent Peuterdans, Kleuterdans, Fusionjazz en Streetdance

Mijn naam is Marjolein en in 2013 heb ik dansschool Marjolein danst! opgezet. Eigenlijk dans ik al mijn hele leven en vanaf mijn zesde jaar kreeg ik les van Magda Samson in Bilthoven. Van Magda heb ik veel geleerd, niet alleen over dansen, maar ook over het doceren van danslessen. Op de middelbare school en tijdens mijn studietijd heb ik altijd veel gedanst. Zo heb ik cursussen gevolgd op de dansacademie ArtEZ in Arnhem en deed ik altijd mee met verschillende dansprojecten. Door mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik veel op het podium gestaan, heb ik stages gelopen bij dansdocenten en theaterproductiebureaus en deed ik mee met verschillende voorstellingen. Door deze opleiding heb ik veel vaardigheden onder de knie gekregen, die ik gebruik in de lessen, zoals creativiteit, organiseren van projecten en het begeleiden van de groepen. Omdat ik mijn droom van een eigen dansschool in vervulling wilde laten gaan, ben ik in 2013 Marjolein danst! begonnen.

Larissa Vulperhorst
Docent Streetdance

Mijn naam is Larissa Vulperhorst. Al van kleins af aan vind ik het geweldig om te acteren, te zingen én te dansen! Ik heb 12 jaar bij een hele fijne dansschool gedanst in mijn woonplaats en daarna ben ik gaan studeren aan de Song & Dance Academie voor Musical Performer. Daar heb ik veel verschillende dansstijlen, technieken en een heleboel kneepjes van het vak geleerd en ben ik (dans)les gaan geven op verschillende locatie’s. En nu ga ik ook streetdance geven bij Marjolein danst! Ik heb super veel zin om de leerlingen toffe choreografieën en technieken te leren, en vooral heel veel plezier te hebben met elkaar!

Caroline Pitlo
Docent Fusionjazz Junior

Mijn naam is Caroline Pitlo, 21 jaar oud. Vanaf mijn vierde jaar al bezig met dansen, en dat is nog steeds wat ik het liefste doe! Ik heb verschillende dansstijlen geleerd van jazzdance tot hiphop. Afgelopen jaar (2020) heb ik mijn certificaat tot dans docent gehaald. Ik kijk er erg naar uit om les te gaan geven bij Marjolein danst!, om plezier te hebben samen en jullie nieuwe dingen te mogen leren!

Kimberley Kroon
Stagiaire peuterdans, kleuterdans en fusionjazz Kids