Kinderfeestjes

Hiep hiep hoera! Jij bent jarig!

En dan nu de grote vraag: wat ga je doen met je kinderfeestje? Wil je deze graag een dansfeest? Dit kan!
Je kan je eigen dansworkshop krijgen. Een dansvoorstelling voor de ouders opvoeren. Je eigen dansvideoclip maken. Of heb je zelf een creatief idee? Neem contact op en kijk wanneer het mogelijk is.

Dansworkshop

In de dansworkshop gaan we lekker swingen feesten. Eerst gaan we ons opwarmen daarna gaan we aan de slag om een choreografie aan te leren. De jarige mag het nummer waarop we de choreografie op dansen zelf uitzoeken.

Kosten

1 uur: €70,-
1,5 uur: € 87,50
2 uur: €105,-
Deze bedragen zijn exclusief zaalhuur en bij een minimale aantal kinderen van 8. Meerdere kinderen zijn de kosten per kind € 10,-

Dansvoorstelling

Bij de dansvoorstelling gaan we swingend feesten, lekker dansen, maar ook hard werken om aan het einde een fantastische voorstelling te laten zien aan alle ouders. We beginnen met een warming-up om ons goed klaar te maken om te kunnen dansen. Daarna gaan we aan de slag met de choreografie. Daarbij krijg je ook technische elementen aangeleerd. De jarige mag het nummer waarop we de choreografie op dansen zelf uitzoeken.

Kosten

1,5 uur: € 87,50
2 uur: €105,-
Deze bedragen zijn exclusief zaalhuur en bij een minimale aantal kinderen van 8. Meerdere kinderen zijn de kosten per kind € 10,-
Extra: Om een echte voorstelling er van te maken kan je attributen erbij huren. Zoals shirtjes, petten, make-up en andere attributen wat maar bij de dans hoort. Dit kost €2 per kind extra.

Dansvideoclip

Bij een dansvideoclip gaan we swingend feesten, lekker dansen, maar ook hard werken om aan een fantastische videoclip. We beginnen met een warming-up om ons goed klaar te maken om te kunnen dansen. Daarna gaan we aan de slag met de choreografie. Daarbij krijg je ook technische elementen aangeleerd. Als laatste gaan we ons klaar maken voor het opnemen van de videoclip en gaan we alles opnemen. De jarige mag het nummer waarop we de choreografie op dansen zelf uitzoeken. Na het feestje krijgen jullie binnen een week de videoclip via de mail gestuurd.

Kosten

1,5 uur: € 140,-
2 uur: € 157,50

Deze bedragen zijn exclusief zaalhuur en bij een minimale aantal kinderen van 8. Meerdere kinderen zijn de kosten per kind € 14,-

Extra: Om een echte videoclip er van te maken kan je attributen erbij huren. Zoals shirtjes, petten, make-up en andere attributen wat maar bij de dans hoort. Dit kost €2 per kind extra.