Tarieven

Proefles

Eerste proefles is gratis

Nog een proefles volgen? Of een losse les volgen? Dat kan!
Lessen van 45 minuten:  €10,-
Lessen van 60 minuten: €12,50

Peuterdans & Kleuterdans

Fusionjazz & Streetdance & Zumba

Kids - Junior - Teen

Tijdsduur: 45 minuten

Kosten het hele jaar: € 240,-

Wanneer de danser later dan september instroomt, dan zijn de kosten lager.

Tien lessen: €85,-

Tien lessen kunnen op elk moment van het jaar in gaan.

Tijdsduur: 60 minuten

Kosten het hele jaar: € 290,-

Wanneer de danser later dan september instroomt, dan zijn de kosten lager.

Tien lessen: €100,-

Tien lessen kunnen op elk moment van het jaar in gaan.

Upas

Wij werken samen met de Upas. Heb jij een Upas voor jouw zoon of dochter? Dan kan hij of zij met het gekregen budget bij ons komen dansen.

Jeugd Cultuur Fonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

 Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.